Wat is nanocoating met NANOPUR

De voordelen van een NANOPUR nanocoating

Wilt u ook dat uw auto zo lang mogelijk mooi blijft? Een NANOPUR nanocoating beschermt uw autolak en zorgt dat deze er als nieuw uit blijft zien. Zo wordt uw auto:

  • Optimaal beschermd tegen weersinvloeden en UV-straling.
  • Duurzamer en bovendien stoot- en krasbestendig.
  • Glanzend alsof uw auto nieuw is.
  • Vocht- en vuilafstotend. Ook mogelijk voor de ramen, voor beter zicht op de weg.
  • De velgen worden beter beschermd tegen vervuiling en inbranden van remstof.

 

Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten en producten.

NANOPUR voor lakbescherming van uw auto

Nanocoating houdt in dat er een hoogwaardige Matrix laag wordt aangebracht welke gebaseerd is op een 3-D technologie die zorgt voor een extreem langdurige glans en hoogwaardige lakbescherming. Doordat de lak wordt verhard, kan vuil zich moeilijker hechten en is daardoor makkelijker te verwijderen. Na behandeling met de NANOPUR  nanocoating ontstaat er een extreem waterafstotend effect. Een glanzende lakverzegeling is de meest gebruikte vorm van nano coating voor een auto. Maar Nanocoating kan ook toegepast worden op ruiten en velgen, zodat ze beschermd worden tegen vuil en water. Uw zicht op de weg wordt sterk verbeterd, bij regenachtig weer en zelfs in het donker.

Hoe werkt NANOPUR precies?

Bij het aanbrengen van NANOPUR hecht de vloeistof zich aan het oppervlak van de auto. Wanneer deze opdroogt wordt er een harde driedimensionale matrix gevormd, die uiteindelijk uithardt in een hele dunne ‘glaslaag’. Deze laag geeft de autolak zijn fantastische vuil-, waterafstotende en kras- en stootbestendige eigenschappen.

Het effect van Nanocoating op mens en milieu

Hoewel we met producten natuurlijk altijd zorgvuldig om moeten gaan, is NANOPUR chemisch neutraal. Wat inhoudt dat het voor mens, milieu en het oppervlak van uw auto geen gevaar vormt. Zelfs in de voedingsmiddelenindustrie wordt nanotechnologie gebruikt.

Wat kost NANOPUR voor uw auto?

Auto Detailing Elst biedt een NANOPUR behandeling al aan vanaf € 450,00 incl. 21% btw. Het scheelt u echter op termijn veel tijd en kosten, het is een investering. Uw auto hoeft namelijk minder vaak gewassen te worden en er ontstaan minder krasjes. Doordat de carrosserie van uw auto langer mooi blijft kan het u zelfs een betere restwaarde opleveren.

Laat NANOPUR aanbrengen door professionals

We adviseren u om NANOPUR door een professional te laten aanbrengen. Bij Auto Detailing Elst maken we gebruik van professionele methoden en onze vakkundige medewerkers hebben veel ervaring met de producten. Een ander voordeel is de garantie die u krijgt op onze NANOPUR behandeling, deze varieert van 3 tot 7 jaar.

Laat u goed adviseren

Als u nog vragen heeft over NANOPUR of u wilt de exacte prijs weten voor het behandelen van uw auto, neem dan gerust contact op met Auto detailing Elst.

 

Mobiel tel: 06 409 19 948
Email: info@autodetailingelst.nl
Adres: Celsiusweg 24 E
6662 PX (Bedrijventerrein De Aam)
Elst

Open: ma t/m vrij  8:00 – 17:00
za  9:00 – 16:00