Leder reinigen Nijmegen

 Auto Detailing Elst: zorgt voor het professioneel reinigen van uw auto leder

Wanneer het leder in uw auto vervuild is, is reiniging nodig. Auto Detailing Elst is high-end specialist in auto-detailing en het grondig reinigen van uw leder of volledige auto. Is uw leder beschadigd of vervuild? Dan kunt u ons inschakelen voor het reinigen van uw leder. Onze werkplaats in Elst is vanuit Nijmegen gemakkelijk te bereiken.

Leder reinigen Nijmegen

Car detailing Elst, ook voor het reinigen van uw lederen interieur

In 99,9% van de gevallen is autoleder enkel aan het oppervlak geverfd. Dit is éénkleurig glad leder waarbij een finish de verf afdekt. Leder werd vroeger op een andere manier gelooid dan nu (plantaardig versus chroomgelooid) maar voor het reinigen en verzorgen is vooral de ouderdom en conditie van het leder belangrijk. Bij het reinigen van vervuild leder wordt gewerkt met gespecialiseerde middelen die het fixeren van het vuil voorkomen. Wanneer leder verouderd, is het belangrijk dat dit opnieuw ingevet wordt. Auto Detailing Elst zorgt ervoor dat het leder van uw auto opnieuw stralend is.

Daarnaast kunt u ook voor de volledige diepte reiniging van uw auto bij ons terecht. Contacteer ons voor meer informatie over onze aanpak bij het leder reinigen en de diepte reiniging van uw auto.

High-end specialist in auto-detailing en reinigen van leder

Voor het grondig reinigen van uw auto leder kunt u terecht bij Auto Detailing Elst, nabij Nijmegen. Wilt u uw auto daarnaast ook grondig laten reinigen zodat hij er terug als nieuw uitziet? Wij zorgen voor een detailbehandeling die uw auto diepgaand reinigt en kleine krasjes herstelt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het detail pakket:

Contact voor leder reinigen Nijmegen

Voor meer informatie kunt u ons bellen en vrijblijvend een afspraak maken. Maak gebruik van het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op. Wij u graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen.