Lakverzegeling

Lakverzegeling: een verzorgingsproduct voor de langere termijn 

Betekent uw auto meer voor u dan alleen maar een vervoersmiddel van A naar B? Dan bent u er hoogstwaarschijnlijk heel erg zuinig op. Is het belangrijk dat uw auto er altijd goed en perfect schoon uitziet? Heeft u dan al weleens aan een verzorgingsproduct voor de langere termijn gedacht? Auto Detailing Elst is gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van diverse soorten en merken lak verzegelingen en coatings. Een lak verzegeling is een product die ervoor zorgt dat de autolak voor een langere tijd beschermd wordt. Vuil hecht zich minder snel door het Hydro fobische karakter en uw auto krijgt een glans garantie voor vele jaren.

Dealer van verschillende lakverzegelingsproducten

Auto Detailing Elst is op het gebied van lak verzegeling dealer van FLON4000, MAXOLEN en EENZET. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van Nano, glas en keramische coatings. Een lakverzegeling behandeling duurt ongeveer één tot anderhalve dag. Een verzorging die het overwegen waard is.

Kies voor lakverzegeling van Auto Detailing Elst

Lakverzegeling

Wanneer u voor uw lakverzegeling kiest door het jonge, kleine, high-end specialist in carcleaning en detailing “Auto Detailing Elst”, kiest u onder ander voor de volgende voordelen:

  • Wij reinigen de lak en uw interieur op een minutieuze manier, uw auto wordt weer in nieuwstaat, of zelfs beter, gebracht
  • Wij gaan verder dan het gewone autopoetsbedrijf
  • Wij maskeren de krassen niet, maar polijsten ze zeer secuur én definitief weg
  • Wij werken op afspraak en behandelen uw auto exclusief met de beste producten uit Zwitserland en Amerika

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een lakverzegeling of coating voor uw auto? Of wilt u meer weten over onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06- 40919948 en maak direct een afspraak!