Auto polijsten of spot repair in Arnhem of Nijmegen

Auto Detailing Elst: wij brengen uw auto weer in nieuwstaat of beter

Auto polijsten Nijmegen. Als high-end specialist in detailing kan Auto Detailing Elst uw volledige auto polijsten maar ook kleine schades eenvoudig wegwerken met spot repair. Wij zitten in Elst en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Arnhem en Nijmegen. Auto Detailing Elst zorgt ervoor dat uw auto er opnieuw zo goed als nieuw of zelfs beter uit ziet. Wij gaan verder dan het gewone autopoetsbedrijf. Stap voor stap reinigen wij niet alleen uw auto, wij polijsten uw carrosserie en zorgen indien gewenst voor spot repair.

Auto polijsten of spot repair in Arnhem of Nijmegen

Auto polijsten of spot repair in Arnhem of Nijmegen

Heeft u minieme krasjes van een wasstraat? Geen enkel probleem. Met onze vakkundigheid brengen wij uw carrosserie opnieuw naar de oorspronkelijke staat.

Wilt u een stralende auto het hele jaar door? Kies dan voor een abonnement dat wij volledig afstemmen op uw wensen. We kunnen uw auto ook bij u ophalen en terugbrengen. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar. Meer informatie over abonnementen vindt u hier. Wij werken altijd op afspraak.

Secuur polijsten van de auto en zorgvuldige spot repair in Arnhem en Nijmegen

De ervaren werknemers van Auto Detailing Elst brengen het polijstmiddel aan op de wagen en met een professionele roterende polijstmachine maken wij uw carrosserie weer volledig glad. Heeft u kleine schades? Met spot repair zorgen we ervoor dat deze verdwijnen als sneeuw voor de zon door de kleine lakschades plaatselijk bij te spuiten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de originele lak zoveel mogelijk intact gehouden wordt. Wilt u uw volledige wagen onder handen laten nemen, kies dan voor het detail pakket. De volledige detailing beurt stemmen wij af op uw wensen.

 • Behandelen van de laklaag met een speciale wax die de lak geheel afdicht en beschermd tegen invloeden van buiten af.
 • Reinigen en op kleur brengen van de banden, met of zonder glans.
 • Reinigen en op kleur brengen van de kunststof delen.
 • Waxen of sealen van de velgen zodat remslijpsel minder goed kan hechten.
 • Zorgvuldig stofzuigen en reinigen van de auto.
 • Het wassen van de auto met speciale shampoo en daarna het drogen van de auto.
 • Het reinigen van de velgen en wielkasten en ramen, van binnen en van buiten.
 • Reinigen van de lak met speciale klei om hardnekkige vervuiling weg te halen.
 • Het polijsten van de lak met een roterende/excentrische machine zodat swirls (krasjes van bv een harde borstel of wasstraat) verdwijnen.
 • Interieur en kofferruimte stofzuigen, waarbij lichte vervuiling wordt verwijderd.
 • Het dashboard wordt gereinigd en behandeld met glanzend of matte dressing.
 • meerwerk, zoals spot repair, kan ter plaatse worden afgesproken.
Auto polijsten of spot repair in Arnhem of Nijmegen

Krassen verwijderen, ook van koplampen

Contacteer ons voor meer informatie

Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie. Vanuit Arnhem of Nijmegen zijn wij gemakkelijk te bereiken in Elst. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.